به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(خوزستان)، روحالله عمادی، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان در جریان بازدید از طرحهای مسکن دزفول بیان کرد: زمین مورد نظر برای حدود هفت هزار و ۷۰۰ واحد از متقاضیان واجد شرایط اختصاص یافته بود که نیازمند عملیات آماده سازی بودند.
وی با بیان اینکه ساخت این واحدها با انجام اقدامات لازم آغاز خواهد شد، افزود: تلاش می شود زمینها در حداقل بازه زمانی برای ساخت و ساز تحویل داده شوند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان درخصوص اجرای طرح جوانی جمعیت نیز گفت: تاکنون زمین موردنظر برای سه هزار و ۵۰۰ واحد به افرادی که واجد شرایط بودند اختصاص داده شده که واگذار خواهند شد.
وی افزود: همچنین زمین مورد نیاز یک هزار و۵۰۰ واحد در طرح جوانی جمعیت به افرا حایز شرایط اختصاص خواهد یافت.
عمادی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه راه نیز بیان کرد: طی پیگیریهایی که انجام شد در سفر پیش روی ریاست جمهور به خوزستان و حضور مقام عالی وزارت در سطح خوزستان، شاهد افتتاح و بهره برداری از ۵۶ کیلومتر راه در سطح استان خواهیم بود.
وی افزود: همچنین عملیات اجرایی ۹ کیلومتر از یک قطعه ۱۰۵ کیلومتری جاده اهواز به خرمشهر به اتمام رسیده که بهره برداری خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از طرحهای مسکن دزفول واقع در آوان شهر(زیباشهر) بازدید و در جریان اقدامات انجام شده و مشکلات قرار گرفت.